Vakantieservice: Verzorging tijdens uw afwezigheid

imageWat is er nu niet fijner dan onbezorgd van huis te kunnen gaan wetende dat uw dier liefdevol en professioneel wordt verzorgd?

Of u nu een oppas voor de poes zoekt of verzorging voor bijvoorbeeld uw kippen, vogels of vissen, wij-kunnen u daarbij helpen!

Tijdens uw afwezigheid komen wij bij u aan huis en-ontfermen ons over uw dier(en).

Wij bieden u een breed basispakket aan zodat uw dieren altijd de juiste verzorging krijgen.

http://www.petnanny.nl/images/vakantieservice05.gif

Standaard bevat dit pakket:
– voeren en water geven
– controle / aandacht dier & omgeving
– kattenbakken en kooien verschonen
– stofzuigen
– post opruimen
– verzorging planten
– kliko / vuilnis aan straat zetten
– nachtverlichting aanzetten

Kortom, wij verzorgen niet alleen uw huisdier maar kijken ook naar de woning. De frequentie van de huisbezoeken kunt u zelf bepalen. Wij-kunnen-tot maximaal drie keer per dag bij uw dier op bezoek komen.

Er zijn echter ook mogelijkheden voor extra zaken. Wij willen u daarin zoveel mogelijk tegemoet komen. Hebt u specifieke zorgwensen, dan kunt u-dit altijd aangeven. Wij zullen dan onze uiterste best doen bij het zoeken naar een verzorging op maat.

Wanneer u besluit om gebruik te maken van onze vakantieservice, dan zal er een intake gesprek plaatsvinden. Wij vullen dan samen een lijst in waarin alle gewoontes van het dier en uw persoonlijke wensen worden vastgelegd.

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ750eqnMRvhRbFNkxDrVM8hwIe_Ni5oxbLVE8NInsqIM6LwFGR

Heeft u vragen over onze dienstverlening of wilt u een afspraak inplannen? neem dan telefonisch of per email contact op.