Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

Individuele uitlaatservice bij Stabij

Naast onze groepswandelingen hebben wij ook individuele wandelingen. Dit is ideaal voor een hond die op sociaal gebied minder makkelijk is, de autorit te zwaar vindt, of zo’n lange wandeling niet meer aankan. Dit geldt tevens voor puppy’s. Wij raden aan om met een pup jonger dan 9 maanden eerst gebruik te maken van deze wandeling. Vaak is een wandeling van 45 minuten  in een groep honden te intensief voor de jonkies!

De individuele wandelingen worden verzorgd door één vaste persoon. Zij komt de hond halen en rijdt direct naar het dichtstbijzijnde bos. Het voordeel van deze service is dat alle aandacht gericht is op uw hond. Zo heeft Hondenuitlaatservice Stabij voor elke hond een mooie manier om ze te voorzien van een leuk uitje met ruim voldoende beweging.

Aanmelden?

 

Uitlaatservice Groepen

Lees verder

 

Uitlaatservice Individueel

Lees verder

 

Dierverzorging

Lees verder

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren