Wat doet Hondenuitlaatservice Stabij?

Hondenuitlaatservice Stabij is gespecialiseerd in het uitlaten van uw viervoeter, dit kan zowel in groepsverband als individueel. Tevens kunnen wij uw kat  of knaagdier op aanvraag verzorgen. Hieronder vindt u per onderdeel  aanvullende informatie.

Direct een afspraak maken?

Over Hondenuitlaatservice Stabij

Al sinds 2002 staat Hondenuitlaatservice Stabij klaar om uw trouwe viervoeter te verwennen. Met een vast team gaan wij met meerdere busjes op pad en zorgen er iedere dag weer voor dat uw hond de nodige beweging krijgt als u daartoe niet in de gelegenheid bent. Denk hierbij aan ziekte, drukke baan, dagje uit, etc.

Hondenuitlaatservice

Wij halen uw hond(en) bij u thuis op en lopen dan 45 minuten in één van de prachtige bos of heidegebieden in ‘t Gooi. Tijdens deze wandeling kunnen de honden lekker ravotten met soortgenoten. Zo kunnen zij niet alleen hun energie kwijt, maar werken zij tegelijkertijd aan een goede conditie. Bij terugkomst kunnen zij dan voldaan hun mandje opzoeken!

Meer weten?

Uitlaatservice Groepen

Lees verder

Uitlaatservice Individueel

Lees verder

Dierverzorging

Lees verder

Waar zijn wij werkzaam 

Hondenuitlaatservice Stabij beschikt over een aantal  bussen, daardoor zijn wij in staat in meerdere plaatsen in 't Gooi en Vechtstreken met uw hond te komen wandelen. Dit doen wij in de onderstaande plaatsen.*

Bussum

Hollandsche Rading

Hilversum

Loosdrecht

Naarden (-Vesting)

  • Staat uw plaatsnaam er niet tussen informeer dan naar de mogelijkheden.
  • Voor individuele uitlaatservice is ons bereik nog iets groter.