Cynthia Beeren

Door te gaan werken met dieren en dan voornamelijk honden, heb ik in 2002 mijn droom kunnen waarmaken, Toen ik startte met de uitlaatservice had ik zelf 2 Friese Stabijs, genaamd Joep en Jetje, daar komt de naam Stabij Hondenuitlaatservice vandaan.

Ik ben opgegroeid met de trouwe viervoeter en de band die ik met ze heb (en zij met mij) is iets speciaals!
Uw hond krijgt bij ons alle liefde en aandacht dat spreekt voor zich. Ik vind het ook belangrijk dat het uitlaten van de honden die aan ons worden toevertrouwd op een verantwoorde manier gebeurt.

Graag 'Sta' ik u, samen met mijn team, 'bij' in de verzorging van uw dieren!

Linda Vermeren-Addink

Sinds 2010 ben ik werkzaam bij Stabij.  Van de individuele uitlaat naar de groepsuitlaat en ook de huisdier- verzorging. Van kleins af aan ben ik gek geweest op alle soorten dieren, alleen door allergieën heb ik zelf nooit een hond of kat gehad. Dat maakt deze baan weer helemaal goed!

Met veel plezier wandel ik elke dag met alle soorten en maten honden.

Belle van Dalsen

Honden en de hondentaal zijn mijn grote passie. Over beide raak ik niet uitgeleerd.  

Het werken bij Stabij is mij op het lijf geschreven; met honden zijn EN buiten lopen: wat wil je nog meer? Daarnaast is het een heel fijne combinatie met mijn werk als zelfstandige, waarin ik mensen coach met honden met gedragsproblemen. Daarin ben ik vooral met de mensen aan het werk. Ook is het fijn deel van een team te zijn waarin steeds de hond centraal staat, en waar zoveel ervaring in het honden vak aanwezig is. Inmiddels heb ik met alle honden een prachtige band opgebouwd en word ik elke keer weer blij als ik ze ophaal, en ze kwispelend klaarstaan om weer lekker eropuit te gaan!

 

 

Sandra van den Tweel

 Van kleins af aan riep ik al dat ik later met dieren wilde gaan werken. Thuis heb ik altijd dieren om mij heen gehad zoals: kippen, katten, cavia’s, konijnen en een hond.

De opleiding die ik heb gedaan is Dierverzorging niveau 3 op het Groenhorst in Barneveld. Tijdens mijn opleiding heb ik verschillende stages gelopen, daaruit bleek dat ik de uitlaatservice echt het leukste vond. Lekker de hele dag buiten bezig zijn en alle aandacht naar de honden.

Na mijn opleiding ben ik gaan werken in een dierenpension, daar heb ik veel geleerd over de verschillende hondenrassen en de verschillende karakters.

In de buitenlucht zijn vind ik heerlijk en ik trek mijn wandelschoenen dan ook graag aan om 1 op 1
de honden uit te laten.