Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 
 
 
 
 
 

Cynthia Beeren

Door te gaan werken met dieren en dan voornamelijk honden, heb ik in 2002 mijn droom kunnen waarmaken, Toen ik startte met de uitlaatservice had ik zelf 2 Friese Stabijs, genaamd Joep en Jetje, daar komt de naam Stabij Hondenuitlaatservice vandaan.

Ik ben opgegroeid met de trouwe viervoeter en de band die ik met ze heb (en zij met mij) is iets speciaals!
Uw hond krijgt bij ons alle liefde en aandacht dat spreekt voor zich. Ik vind het ook belangrijk dat het uitlaten van de honden die aan ons worden toevertrouwd op een verantwoorde manier gebeurt.

Graag 'Sta' ik u, samen met mijn team, 'bij' in de verzorging van uw dieren!

Linda Vermeren-Addink

Sinds 2010 ben ik werkzaam bij Stabij.  Van de individuele uitlaat naar de groepsuitlaat en ook de huisdier- verzorging. Van kleins af aan ben ik  gek geweest op alle soorten dieren, alleen door allergieën heb ik zelf nooit een hond of kat gehad. Dat maakt deze baan weer helemaal goed!

Met veel plezier wandel ik elke dag met alle soorten en maten honden.

 
 

Alex Post

Sinds 2012 ben ik werkzaam bij Stabij. HIervoor heb ik bij een dierenasiels gewerkt, waar ik veel ervaring opgedaan heb met alle mogelijk denkbare rassen en uiteraard veel verschillende karakters. Werken met dieren is altijd al mijn passie geweest en ik hoop dit nog lange tijd te mogen doen.

Iris van de Hoek

Ik vind het uitlaten van honden heel dankbaar werk en haal er veel voldoening uit. Het is erg leuk en geeft een 'stoer' gevoel om met een roedel honden te lopen en te zien hoe de honden zich gedragen en ontwikkelen.
Ik doe mijn werk met veel liefde en plezier!

 

 
 
 

Daniƫlle Roos

Ik ben een dierenliefhebber eerste klas, vanaf kind heb ik al ervaring opgedaan met honden en door de jaren heen heb ik  een goed inzicht in de verschillende karakters en eigenschappen van diverste hondenrassen gekregen. In de buitenlucht zijn vind ik heerlijk en ik trek mijn wandelschoenen dan ook graag aan om 1 op 1
de honden uit te laten.

 
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren